SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

10 February 2011

Malam berinai Part Tradisional



Acara malam berinai dibuat pada 191010, sebelah malam. Malam berinai untuk saya seorang sahaja sebab keesokkan harinya adalah hari akad nikah saya. Semua ahli keluarga saya(yang rapat) letak inai dijari saya. Begilir-gilir..dari anak buah yang umur 7tahun hingga nenek saya. Rasa seronok bila melalui saat-saat macam ni.

Baju songket,aksesori untuk acara ini saya sewa dari Syam Syai's. Make up juga dari Syam Syai's
Saya sengaja blur kan gambar ini agar rambut saya tidak jelas =)

Will Continue part Modern Dress Style..

7 comments:

syazana said...

Salam perkenalan =)

Nice blog =)

*Jika free silalah ke belog saya ye =)

A W E E N N Y E said...

hai.salam perkenalan juga...

tq

dah link u =)

Aya said...

alahai... bestnye ade malam berinai :)

Leonora Halim said...

saya suka yg tang blur tu.. misteri sangatttttt... ahahah...

A W E E N N Y E said...

aya: sronok la jugak sbb ayah pun letak inai kat awn...abg sume..rs lawak.comel.

leo: idea leo kan mcm ni..ingat tak suatu ketika dulu =)

ElyaElmo said...

cantik kaler songket aween

A W E E N N Y E said...

me loike too!