SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

10 February 2011

Samping dan tengkolok

Holla saya nak jual samping (betol ke tak ejaan ni?? =p) dan tengkolok yang suami saya pakai di bawah ini dengan harga yang TERLALU ISTIMEWA DAN MURAH. Pm me at aween_nodin@yahoo.com


Saya teruja nak update blog dengan gambar-gambar yang saya sudah terima dari OP. Suka sangat..tapi banyak lagi yang saya belum terima. Hanya 4cd sahaja. Biul mata nak pilih untuk letak dalam custom album.

tegur saya jika ada ejaan yang salah

5 comments:

Leonora Halim said...

letak gambo kawin cepattttttttttt....... :) nanti leh leo tilik2 lam pantang nanti.. takde la bosan, hari2 duk umah jek.. hehe

Aya said...

nk tgk gambar gak! sure fenin nak pilih kan... heheh

si kecil said...

hahaha..ejaan ikut kamus samping. ejaan ikut org kedah yg selalu ilang G..sampin.

A W E E N N Y E said...

leo and aya: hehe.nk pilih letak kt blog pun pening =)

A W E E N N Y E said...

SK: terima kasih cikgu hehe