SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

21 October 2010

mrs akmal @ 20102010

Siapa yang jadi mrs akmal?? Saya la tu.hikhik..malu pulak, nnt isi borang sume kena tick "sudah berkahwin". Saya sudah upload beberapa kepinng gambar d fb...kat sini tak bole sbb saya guna hp, saya masuk ofis tadi pun sekejap saja sbb nak bagikan kerja kt staff. Tak sempat nak online. Alhamdulillah dengan segala yang dirancang 20102010 saya sudah begelar isteri kepada bekas tunang saya (sekarang kan dah jd suami) hikhik...dengan 2x lafaz.sebab apa?? Ada plak lepas kadi cakap dia boleh cakap "jom mula lain" kat tok kadi.adoi, ketawa la satu umah.yess, due to saat2 akhir saya perlu akad nikah d umah, sebab kadi dari pejabat agama nak datang umah since kampung kami takde imam dan tepaksa akad nikah d masjid kampung lain. Tapi saya takmau ke masjid kampung lain.so ayah saya yang menguruskan semua untuk dilakukan d umah. Walaupun pada awalnya kedah mmg ada syarat TAK BOLEH NIKAH D UMAH.syukur alhamdulillah akhirnya boleh dilakukan di umah.terima kasih ayah sebab merialisasikan impian saya. Syukur juga kepada hadrat Illahi juga.
Terima kasih kepada Mohd Akmal kerana sudi menjadi suami saya.Teruslah menyintai saya dan menyayangi saya dengan tanpa rasa jemu.

9 comments:

My SouL and My HearT said...

tahniah mrs.akmal..dah lepas segala penantian..besnye leh nikah kat umah.nanti saya nye kes pun..xtau la mcm mn..kat kariah sy pun xde imam..so,kena pinjam imam kariah sebelah.tapi tok imam tu plak tgh gering..adoi la..pe2 pun,besnye kalau nikah kat umah,kan?

.:Mrs. Engineer:. said...

congrates dear... :) selamat menempuh alam rumahtangga n cpat2 join club sy...he3

Cik Belle said...

tahniah aween! =)

si kecil said...

aween darling!! tahniaaahh!! cepat lah upload gamba2! seronoknyaa!

mysarah said...

alhamdulillah. congrats! :)

CikSyafa said...

aweeen...waaah congrats!!huhu cam p ramlee kata-seksa kau dah lepas seksa aku plak.haha bole?
btw ex tunang awk sgt lucu laaa!hihi

nanti upload pic banyak2 ek!tak sabar nak tengok weeeeeeeeeee...

NoRr said...

congrats aween!tak tahu nak wish apa lagi..mmg nak wish congrats banyak2...i will see you on ur wedding!can't wait!

A W E E N N Y E said...

My soul : awn doakan agar imam sebelah tu cepat sembuh dr gering :p... Mana tau ada jln yg akhirnya nikah d umah :). Wish a lot... Good luck to u dear!

Mrs eng: tq..wah takutnya nak ngandung :)

Cik belle: tima kasih dear

Nasrah : tq...later akan d upload

A W E E N N Y E said...

Mysarah: tima kasih
Cik syafa: mmg mcm p ramle, sume ketawa.byk benda lg yg lawak sebbenarnya time tu
Norr: tq...me too.jmpa nnt