SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

23 October 2010

PENGUMUMAN

entry ini adalah sticky post


Dah lama rasa nak letak save the date ini. Bila dibincangkan dengan bonda dan MR.A tetapi keputusannya hampa. Maknanya hari ini baru boleh letak itupun setelah mendapat kebenaran.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Disini ...dengan rasa rendah diri dan penuh harapan saya ingin menjemput anda semua yang membaca entry ini hadir untuk meraikan cinta saya dengan MR.A di rumah saya bertempat di ALOR STAR, KEDAH.

Saya mengalu-alukan kedatangan semua, tidak kira dari mana kalian datang.

Sila hantar:

Nama & Alamat:
Jika ada blog:sila sertakan ye
Num tel: kalo tak kisah la..sebab kalo ada masa nanti, leh saya sms ingatkan kalian

So, sudi-sudikanlah ye hantar ke:

aween_nodin@yahoo.com atau tinggalkan di ruangan comment pun boleh.

PESANAN: besar harapan saya untuk berjumpa dengan kalian yang berada berdekatan dengan saya mahupun jauh dari saya =)


8 comments:

amElyn said...

i just found yah blog.
OMG!!
our wedding date sama!!!
congrats to both us!!! hehe.
im following u dear.
keep in touch eh.
amelyn.
kumakikaeamelyn.blogspot.com

A W E E N N Y E said...

yehaa.....best2...

hasrul hassan said...

tahniah ...

http://lensahasrul.blogspot.com

A W E E N N Y E said...

terima kasih =)

Nurul Huda Jumri said...

dear aween,
kad jemputan dh sampai!!! hehe..suke!
insyaAllah, tkde aral pape sampai la nti..tk sabar nk jumpe. =)

A W E E N N Y E said...

ok..tak sbr juga nak jmpa.dtg ye

corset said...

tahniah... elok2 saya kat alor setar... Kalau gi karang x kenal lak... sebab jd pembaca aje...

A W E E N N Y E said...

Hai corset.kalo nak dtg tu trima hati yg tbuka.lgpun knduri kmpung so mmg tbuka.xdak sekatan. :) jemput ye