SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

24 October 2010

20102010 event


Sory, gambar memang tak sempat nak ambil dengan kamera sendiri, gambar ini sekadar beberapa keping yang sempat snap guna hp. Harap cepat dpt soft copy dari OP dan orang lain nanti.

Baju warna biru tu untuk acara khatam quran pada pagi 20102010 pada pukul 10pagi.

Baju ni sebab jatuh hati dengan bead pearl yang memang sudah ada pada lace tu. Beli di Jakel dan tudung tempah dari Kak Awin. Saya memang minat dengan tudung-tudung dari dia yang juga owner Najjah.

Make up untuk acara khatam oleh kerana bendera merah so nak make up sendiri....tapi my sis yang make up. Thanks kak. Sayang awak!

Then pukul 12.ootgh saya sudah get ready untuk make up dan siap2 untuk upacara akad nikah.

Baju adalah pemberian dari hubby(uh, dah kawin rupanya aku??!!!) sememangnya bead dah sudah sedia ada di kain. Siap dibayar upah tailoring (sebab kamu yang nak kahwin dengan saya =p, so bayar la..)

Vail dan juga tudung semestinya dari Kak awin. Tima kasih akak sebab sediakan vail dan tudung ikut permintaan saya. SUkaaaaaaaaa Bangattt.

Vail itu memang saya jatuh hati. Tapi gambar pula lamaa lagi nak upload. =)

Kasut akad nikah pula saya beli online. Thanks hazel for great PA. Cantik sangat. Jatuh hati gilaa.. Sape2 yang dok kedah @ perlis nak sewa bagitau la. Size 7. Saya hanya pakai sekali je dan dalam rumah. Tak kuar pun dan saya tak pilih untuk outdoor photoshoot pun untuk upacara akad nikah.
Make up pula untuk acara akad nikah dari Syam Syais. Suka sangat. Amy, ur touching best gila. Bayangkan a night before dia make up untuk acara berinai songket dan gaun, muka saya lain-lain. Tak sama untuk setiap baju. Superb! Tapi tak dapat nak post sebab saya tak bertudung malam tu. Hubby tak kasi post. Sob sob sob.

Erkk sleepy. Jom tido, saya di umah mertua ni. =p

to be continued....

8 comments:

E F K said...

congratulation dear :)
smga ikatan perkahwinan yg t'jalin kekal selamanya...hv a great life ahead wif ur loved one :)

A W E E N N Y E said...

tqvm..tq again for ur wish =)

hana yoriee said...

congrats aween!

Reen Tart Nenas said...

cantekkk giller hoke kasut itu. size yg online tu mmg standard size ke?

A W E E N N Y E said...

dia akan suruh kita lukis sume size kaki di atas a4 paper then email pd dia..then dia akan buat ikut size kaki kita =)

Leonora Halim said...

ahahha... saya sgt cam kasut ittieww.... and semestinya saya bias mengatakan kasut ittiewww sgt cantik! ehhe...

http://leonorahalim.blogspot.com/2010/04/opps-i-did-it-again.html

A W E E N N Y E said...

yap leo, kita memiliki kasut yg sama =)...

-cHenta- said...

syg...nak beli ngan u kasut tu plishhh =(
email me.
pinky_baby87@yahoo.com