SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

04 May 2010

urghhhh


Saya malas nak cakap apa? saya malas nak tegur diri sendiri. Biar masa menentukan. Apa yang saya tahu, saya memang malas nak update work sheet saya dan update hal perkahwinan saya.
Sumenya saya update SELALU di dalam buku saya. Di work sheet ni, bila saya tengok tadi, rasa macam "oh my god, banyak benda tak settle".
nak buat macam mana kan? tapi takpe, yang penting banyak dah settle dan on going progress. Yang lain kecik-kecik tu, saya akan buat NANTI sebelum ia menjadi api yang membara. =)

3 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

aween, hudy serious takde checklist, cm sume dalam otak jek, smapai kene2 marah sb takde proper checklist, baru nak buat tapi bendanya oklah byk juga dah dibuat..

takpe aween, jangan panic, even tak proper checklist asal jalan its more than enough.. :)

last minit is gud juga, jangan tak ingat kalau assignment sume nak last minit, markah kencang juga, ok je kalau apply skrg, haha..

sha said...

checklist itu...
huhuhuhu...

A W E E N N Y E said...

hudy: checklist itu sha yg remind awn...haha.rs lawak..buat la stakat mn mampu dulu, nnt jantung sume berdegup kencang sekencang markah itu.hahahaha

sha: yayaya