SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

03 May 2010

Kepada Sha

Tahniah Nasyrah Mansor di atas pertunanganmu..Tak sabar nak tengok gambar. Sory tak dapat p sana. Pastinya kau adalah orang paling cantik sebab kulit mu yang mulus itu sememangnya cantik. Ko kahwin nanti confirm aku akan tido di KL.

Ko ingat tak?? ada kawan tu cakap pada kak lin, konon aku tak penah tukar carpet d rumah. Of course sume tingkat atas dah lekat carpet for 15yrs. Tahan gilaaa..kenapa perlu tukar??..Tapi akhirnya aku decide nak tukar. Nantikan perubahannya. hehe
Rummieee "sha dan aween" in memory KLIUC

8 comments:

sha said...

tba2 mcm sedih nk nangis tgk gmbr ni.
rinddddddddduuuuuuuuuuuuu....
thanks.sayang ;)

A W E E N N Y E said...

welcome...sweet kan time ni? ckup masa mkn tghari, ckp masa masa mkn malam, ckp masa g class, cukup masa g lib..cukup masa blk umah sbb weken

~hamdan~ said...

korang berdua ni xpayah la nak feeling2....kat aku ko x ucap tahniah pun??? kejam..kejam...
ko kena denda..bagi hadiah peti ais time kawen nanti..huh!

~hamdan~ said...

lagi satu....kulit aku pun cantik gak la...hahahaha!

A W E E N N Y E said...

haha...en.hamdan pun cantik kulit....teringin nak tgk ko pakai baju wana ungu juga.ko pakai tak?
at least selain wana coklat dan hitam..hehe
btw, tahniah dear..
awn leh bg replika peti ais nnt..ok?

Nurulhuda|Adlie said...

hamdan pun ada, alahai somelnya la korang..

aween! sha dah tunang ke? dia email hudy tau aritu tapi hudy tak ingat la sha cakap bape hb, nape rasa mcm bukan secepat ni, mcm hujung2 bulan, haha... gila!

sha congratssssssssssss!!

sha said...

aween: replika x main naa...
kami nk yg canggih punya tau.

hudy: hudy kepala dh mcm2 pk psl kawen..tuh yg smpai lupa bape hb :P
hehehe..
btw..tq hudy ;)
kawen..sure sha jemput.
majlis sha ni buat kecik2 je :)

A W E E N N Y E said...

hudy:sha tng 2/5/2010

sha: cantik ape kalo replika juga...peti ais blk smpan brg2 kat umah ko..kan sng x pyh bl yg br =p