SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

14 March 2010

Perkahwinan fahrul dan Izzah

bunga manggar DIY yang lembik sebab batangnya dah lama =p




Saya yang mengada-ngada
Setelah lama saya simpan gambar-gambar ini, sekarang baru ada masa nak publish entry ni. Di atas ni gambar kenduri side lelaki (yang rapat dengan saya). Kenduri meriah, sambut pihak perempuan dengan dentuman mercun, bunga api dan kenduri kampung biasala acara wajib mesti ada silat. Saya DIY bunga manggar gula-gula d atas. Tetapi tak larat nak buat banyak so terpaksa gabungkan dengan bunga manggar stail lama tu. Nampak klasik & moden tak? "kladen".





Ini side perempuan. Pelamin tu saya suke. Pengantin perempuan pun sweet je. =)

2 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

awn, tak nampak la gegula nya, ada yg close up lagi tak? =)

A W E E N N Y E said...

hudy....cuba klik d gambar.nampak kot.ngeee.
masa tu penat buat benda lain, sampai tak larat nak mik gambar. awn lilit dengan lilitan wana coklat..gula2 tu wana wani. cubaan pertama. akhirnya belum habis acara bebudak dah curi =)