SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

11 March 2010

~AWARD mengejut~


Beberapa minit yang lalu tetiba si Nor - http://yourstruly-norr.blogspot.com telah membuat senarai siapa yang dia nak beri award ni. So saya ternampak nama saya.hai seh, malu malu.BTw, Thanks norr. Saya rasa blog saya macam tunggang langgang sebab macam-macam ada. Nurulhuda dah suruh saya asingkan, suruh cerita pasal kahwin je. Tetapi saya tidaklah serajin nurulhuda, diah, anil, qistina nak cerita bab kahwin je. =) SO terimalah blog saya seadanya. Kerana saya sentiasa adore all ur blog.

anyway TQVM to norr sebab list my blog untuk bagi award yang cumil ni.

Oleh kerana nak jumpa blogger d KL macam jauh. So doakan saya agar one day, saya dapat merealisasikan perjumpaan untuk blogger yang berada d utara specially. SO sesiapa yang dekat dengan saya seperti d kedah, Penang, perlis, boleh la contact untuk berjumpa dan discuss benda ni dengan lebih detail. Blogger itu, tidak semestinya yang mahu kahwin saja, malah yang bakal kahwin, yang single, yang remaja dan yang sudah berkahwin. Insyaallah.

SO di bawah adalah syarat2 setelah menerima award cumil ini:

1. Thank & link the person that gave you the award.
2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic
3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award.

4. State 7 things about yourself

Aween ingin memberikan award ni kepada :

1.norr (sebabnya juga untuk membalas budi baiknya memberikan saya award ni =)
2.ederq
3.liyana sofri
4.leonorahalim
5.Caci Maki Hatiku
6.Ann
7.Diah
8.nurulhuda
9.Errina
10.Ika
11.Diah
12.anil
13. [ naim | fira ]
14.to all my follower (so siapa yang in the list my follower so take note that this award goes to u)
15. Qistina

mm.settle. ala, pasal 7 thing about myself ni pening sket..

1. Cepat tertekan
2. Suka buat lawak
3.Suka ketawa
4. tak suka dengan orang yang sombong
5. friendly
6. suka makan
7. tak suka diet (benci2) ngeee

So.tahniah kepada 15orang penerima award ni dari saya. TAHNIAH SEKALI LAGI

10 comments:

NoRr said...

aween i keje kat perlis...but i bukan asal dr sini..nnt gathering tu if ade i join, insyaAllah!

Nurulhuda|Adlie said...

baiklah hudy terima seadanya, hehe ;) macehh diet mmglah plg tak best, after kawin nk mkn puas2, hihi..

.:ANN512:. said...

**kasi ombak sama aween!!!~** :)

p/s: wow,eatiful blogger ni, nak ngorat buleh? *pose kenyit2 mata*

A W E E N N Y E said...

hehehe...

norr: insyaallah smoga nanti akan jadi hari itu. blehnya.norr penang kan?

nuruhuda: x sbr nk mkn2 lps kahwin.muhahaha

ann: ann pn nak kena ngurat juga nih..nget.nget.nget

dialicious said...

tq aween so sweet!
nanti u buat la blogger gath kt utara lak..hheheh

ederq said...

terima kasih aweeennnn
:)

A W E E N N Y E said...

diah & ederq.most welcome

cik yana said...

aween

sowi2..baru tgk award ni..nnt yana buat k..hehe..tq! =)

A W E E N N Y E said...

most welcome dear

[ naim | fira ] said...

waaa
ade gak name sy...hehe. nnt akan dibuat k..insyaAllah..
tq sis :)