SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

23 February 2010

Checklist for FEBRUARI 2010

  • semalam saya dah bayar partial for wedding planner, my designer and photographer.
  • saya sudah confirm bentuk hantaran kedua belah pihak ( perubahan masih boleh kan??jangan marah melayan kerenah saya yang tidak tetap pendirian)
  • kursus kahwin dah settle. lagi 10 hari boleh collect sijil.
  • MR.tunang sudah confim apa yang dia akan buat for his side punya reception dengan wedding planner
  • design baju untuk MR.tunang pakai pun sudah ditetapkan

segalanya masih boleh diubah mengikut kesesuaian semasa. My designer membenarkan saya mengikutnya memilih kain untuk dipadankan dengan my lace yang sudah dipilih bulan 4 nanti.yayy.

today i got sms about my photo for my big day.. "kami akan meeting dulu..pastu kami present kat awn..". Diorang akan present idea on July dan saya boleh memilih tema untuk gambar-gambar saya nanti.

MAY GOD BLESS. AMIN

5 comments:

cik yana said...

gud luck aween!
yana masih mencari2 photog jugak ni..hehe..any suggestion?

A W E E N N Y E said...

tq....mm, try la dgn photgrapher awn ms tng..leh la pegi tgk contoh2 gmbr yg dia ada. :)
kalo suka sume go on...diorang very friendly, 0164156446. Cakap la yana ni kwn aween k? apa2 bgtau awn k

cik yana said...

ada website / portfolio dia kt internet ni? bleh yana tgk2 dulu..

A W E E N N Y E said...

1)diorg x wat website lagi..tengok2 dulu gmbr tunang aween yg ada title new pic from syam syai's..just raw.
kalo rajin pegi kedai diorang tgk2 pic yg lain, xde masalah punye.
u will get story book

2) Asmady photographer pun ok. yang ni pun hasil kerjanya bagus.(yang ni ada website)

cik yana said...

ok2..tq so much for the info=)