SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

25 February 2010

Sengal Mata

aduh, saya taktau la nak cakap mata ni sakit ke apa since ada benda masuk semalam.rasa sengal.tido je air mata mengalir.tapi takde plak bengkak ke apa.actually ada 1 entry yang belum sempat d update.cerita entry tu pasal saya tolong orang kenduri kawin, dan buat bunga manggar gula-gula(macam blog one of our bloggerian) hehe.bukan main suka hati je cipta word. citanya akan diteruskan nanti :)

Esok nak ke kelantan dan terengganu. Bole shopping sket benda nak guna for tawin.

Doakan agar perjalanan saya selamat pergi dan balik ye =)

2 comments:

[ naim | fira ] said...

sengal mate tu pedih mate ke? mybe sbb skrg musim panas kot..

p/s: 1st time singgah blog ni. comey.. :) sy nak link blog akak eh, dlm my bride to be list bleh?

A W E E N N Y E said...

bukan mata berair mcm sakit mata tu, side kiri je plak tuh..
boleh my dear.i will link u back k... =)