SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

23 February 2010

NAK DIET

saya nak diet..
setelah saya rasa saya bukan yang dulu lagi.
kerana saya nak pakai baju saya yang dolu-dolu
kerana saya rasa bulat
kerana saya rasa sukar untuk saya bernafas
kerana saya nak comey..hahaha..pressure...

5 comments:

cik yana said...

mari lah kita bersama2 berdiet supaya baju dolu2 tidak cuma jadi pameran dalam wardrobe! hehe

A W E E N N Y E said...

yezzaa..
serius, start membesar sbb banyak baju design yg loose tu.apa lagi.terasa diri begitu kurus..rupanya, TERSILAP TAFSIRAN

NoRr said...

nak diet jugokkk..tp alahai....temptations all around!~

Anonymous said...

yer..kena start diet la..tekad pada diri utk diet.cik aween dah nak kahwin...dulu2 cik aween bleh diet n turun byk kilo..knpa skang xleh?dulu tu still aween.cum ats diri kita..klu si tunang mcm2 xbg mkn mcm2 utk diri cik aween jugak bkn yer dia kata semau xleh..lu fikir lah sendiri...

A W E E N N Y E said...

Norr = mengapalah makanan di sekeliling ini sangat sedap?

anonymous= mcm kenal jerk org ni. huh diam! =)