SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

18 August 2011

KAD NIKAH

yeay, kami sudah dapat kad nikah. Sebelum ni jalan merata sijil nikah pun tak bawa sebab dah besar dan asyik lupa. Bila dah siap kad ni senang la masuk dalam wallet je.

info untuk bakal-bakal yang nak buat KAD NIKAH (Kedah):
rm40 untuk buat kad ni
photostat ic dua-dua orang
photostat sijil nikah lelaki dan perempuan
bawa gambar dua-dua orang

Kad nikah ni ambil masa 3bulan untuk siap. Jika bernasib baik lebih cepat. Nak collect kad ni kena pergi suami isteri ye. Masa nak buat pun suami isteri perlu hadirkan diri sama-sama juga


5 comments:

eMaH SoMeL said...

kad dh siap tpi x amek lgi..hee..

berbeza eh penang ngn kedah..png rm30 je then after 3hri bekerja dh siap..

sAyaSukAsENyUm said...

haa...ni kes wat lambat ke?hihihi..kitorg dulu exited..pas blk honeymoon terus p wat :)

Darling Aween said...

Emah: selangor pn 2weeks je kan..ntahlah sini

Sayasukasenyum: awn byr masa register kahwin.harini akad, esok dh p hantar dokumen...cuma masa x izinkan dan slalu lupa nak p ambil....smpai org pjbt agama keep call berkali-kali

Q said...

Finally, ada jugak yg update pasal kad nikah ni...hihi selalu mantan'2 semua dah lupa kowt nak btau..hihi igtkan kad tu dah tak wujud..huhu thanks dear!:D

Darling Aween said...

wujud.wujud.hehe...awn harini akad, esok dah hantar tp amik ko..berbulan-bulan lamanya baru p ambil..