SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

26 January 2011

SAYA SAKIT

Saya nak luah tentang ketidakselesaan saya ketika ini. Saya tak tahu apa puncanya tapi saya sakit sejak di Genting Highland semasa ikut hubby pergi training di sana.

Saya sakit Urat perut disebelah kiri. Kesakitan akan semakin terasa pada pukul 4ptg ke atas dan akan lebih sakit pada pukul 10malam. Pekara ini sudah berlanjutan hampir 2weeks.

Semalam saya dah jumpa doktor sakit Puan, untuk mengesahkan kesihatan saya.

Dia cakap ia masalah angin. Yes, memang pun..buat masa sekarang saya la RAJA KENTUT DAN BERLAHAK. Kadang-kadang lansung tidak boleh control. Lagi menjadi jika saya tekan bahagian yang saya sakit dengan jari saya, lagi la menjadi angin tu keluar.

Doakan saya cepat sembuh.... Sampai Br# pun saya terpaksa buka jika rasa sakit datang menyerang.

YA ALLAH s.w.t aku harap KAU sembuhlah penyakit ku ini. Dugaan ini aku redha kerana aku tahu KAU mengingatiku dan menyayangi hamba=MU ini. AMIN
Doakan saya ye!

9 comments:

NoRr said...

suspen oke~ btw, semoga angin kus2 atau ribut segera pergi...hihi

A W E E N N Y E said...

harap mcm tu..nak buat keja pun tak selesa

fia said...

fia pun sedang alami mcm tu sakit di bawa perut, rase urat-urat menarik-narik ..tp kawan kate itu biasa pada orang baru kawin...

A W E E N N Y E said...

ye ke? awn sampai nak buat kerja n nak duduk tak boleh kalo sakit tu dtg serang..huhu..kena baring je

fia said...

aween : haah betul tu..fia pun pernah kena sampai tak boleh jalan laju-laju..bila dia tarik adoi sakitnya..anyway nice meet u..i follow u...

Leonora Halim said...

aduh.. byk hangin rupanya.. ahahha.. kurgkan teh ya.. maybe can try air halia.. buat sendiri sajer.. leh adjust rasa dia sket... :)

A W E E N N Y E said...

fia..btol...rasa tegang je nak tunduk tak boleh
i will link u =)

leo: hehe...tapi riso juga sbb rasa sakit belakang juga..mcm2 rasa lah

Cik Puan Fia said...

info baru pia dapat..klu ade biji kat tempat sakit..ade sesuatu..tapi kena check doctor dulu

A W E E N N Y E said...

tq for ur concern...dah jumpa doktor check payudara....alhamdulillah nothing... so far dah lega..kalo sakit lagi nnt kena check lagi