SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

04 January 2011

I'm back!

Holla!

Selamat bertemu kembali. Rindunya nak ber 'entry" nih. hehe
Ada sebab kenapa saya diam. Sebabnya adalah:

1) saya nak mulakan tahun baru dengan new face pada blog nih tapi ada 10% yang tidak menjadi tapi nantilah saya baiki.

2) sibuk holiday. Jalan-jalan dengan hubby dan family dia.

3) Selang 1 hari lepas jalan-jalan dengan family mertua jalan pula dengan famili sendiri. Nanti gambar akan menyusul.

4) Ada orang telah merosakkan hari-hari indah saya. Harap orang itu lebih tahu untuk mensyukuri erti nikmat kurniaan Allah s.w.t. Sampai suami saya dan bff pun naik pening dengar luahan saya dan ikut stress.

Saya anggap itu semua ujian untuk menjadikan saya lebih Tabah.

Macam mana dengan tahun baru kawan-kawan?

Saya nak berazam apa ye untuk tahun ni?? Saya ni susah betol nak ada azam. Cuma harap la beberapa keinginan itu akan tercapai walaupun tidak semua.

Paling penting harapan saya agar kehidupan saya dan kawan-kawan yang baca entry ini sentiasa di bawah payung LINDUNGAN ALLAH s.w.t. Isnyaallah untuk sepanjang tahun ini. AMIN

Sampai jumpa lagi.

P/S: Kepada sesiapa yang pelik dengan link kalian yang mungkin hilang dari box kat sebelah ni..sila email ye ke aween_nodin@yahoo.com. Saya mengalu-alukan exchange link dari kalian. Bila buat new face ni, hilang pula semua senarai kat sebelah.

6 comments:

Q said...

http://hisherstep.blogspot.com/
Q...;) cantik layout baru...

A W E E N N Y E said...

ya ka?? hoyeyyy!

Leonora Halim said...

laaa.. ya ke?? meh sini leo pok-pok org ittiewwww.....

A W E E N N Y E said...

leo tak leh pok2 ..sbb kena jg kandungan tu =)

si kecil said...

aaa...aween,nk tanya ni, bantal nikah xdak pon kt link. jadi tak bagi sewa?

A W E E N N Y E said...

ada... =)
tak sempat nak letak dlm link