SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

11 December 2010

DIY My Guest Book




Saya buat sendiri Guest Book ni. Saya guna hampir separuh RIM dari kertas A4 dan print WORDING (ikut apa yang saya inginkan) sendiri di setiap helaian.

Bunga itu memang saya jatuh hati! yang putih itu, sehinggakan digunakan untuk hantaran saya. Hantaran dari hubby untuk saya, bunga saya yang pilih. Hehe

Memang Simple tapi saya letakkan ruangan coretan penghargaan kami untuk parents dan keluarga. Ruangan kedua saya letakkan senarai vendor yang terlibat untuk merealisasikan majlis kami. Rungan ketiga saya letak wording yang telah menyatukan kami berdua.

Guest book ini simple, tiada sebarang hiasan. Tapi boleh je tambah sendiri dengan kos dan hasil yang diri sendiri suka.


12 comments:

Qaseh Qidzizie said...

Wahhh!!! Kreatif!!!!
Neway selamat pengantin baru Aween

si kecil said...

suka! will consider..hehe.

Aisya said...

cnteknyer, simple...wah, bt bisnes gak erk..t bley aisya order skali...hikhikhik

NoRr said...

aween, i love ur guess book..masa i tulis dulu i sempat belek2,..heheh sgt2 cantik! sweet abeh~

A W E E N N Y E said...

Qaseh: TQ ye

nasrah: boleh boleh

aisya: bgtau je bila nak=)

norr: wah! u belek2 ek? :p. mak sedara tulis jawi dua muka surat.hahaha

ElyaElmo said...

aweennye....dah lama tak singgah sini :)

A W E E N N Y E said...

hai elya

mizzunderstood said...

hi dear..baru terjumpe ur blog.very nice..
lets exchange links..i da linkied & followed u.. =)
btw,nice la your idea..
if nak order dr u leh?kalau nak mtk print siap tulisan2 kt dlm u kire cmne ek?email me k?
malyn.mizzunderstood@gmail.com

thanks dear.. =)

A W E E N N Y E said...

dah reply ke ur email =)

ikin said...

salam, sy berminat laa guest book ni..klu sy nak tempah boleh ke? email sy the details k! ikin.hazimi@gmail.com

Darling Aween said...

ok will email u letter

Hunny Kitty said...

power of DIY!!! puas hati kan?