SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

26 November 2010

Coretan buat Suami

Saya sakit ketika ini..Terima kasih sebab kamu betol2 menjaga saya. tapi kamu marah saya tidak suka makan ubat.

tahukah kamu??

pada umo 18th saya, baru saya pandai menelan ubat bentuk pil? sebelum itu saya hanya menumbuk pil itu menjadi debu dan dibancuh dengan air suam.

Saya fobia bila:

Saya pernah menelan pil dan solat sejam kemudian, ketika rukuk ubat tu keluar..

Saya pernah lekat ubat di dada sehingga di bawa ke hospital beberapa tahun lepas ketika saya study di KL. Mujur ada parents saya di sana ketika itu. 3 ari ubat tu ada di dada. Doktor bagi ubat untuk cairkan pil itu. Saya sesak nafas hingga tak boleh bernafas. Rasa ada benda di dada saya.

Kesiankan saya...Saya tak sanggup nak habiskan pil2 itu lagi.

=(

Coretan macam bengong.haha..mmg kejadian ini benar2 berlaku

4 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

tragis nye kak

A W E E N N Y E said...

iqa...hehe...
agak2 kejadian ni ada jadi pd org lain x?

sila2 tgglkan cerita anda disini -)

Q said...

first taim dengar ubat tersekat kat dada...besar ker ubat tu??huhuhu i pernah ubat tercekik melintang ajer...minum air dua tiga cwn dah ok...tapi cerita aween macam comel..hihi

A W E E N N Y E said...

lebih kurang melintang la kot...kamu 3 cawan dah ok..ni 3 ari...huaa..
lawak bila ingat time tum.tapi sengsara tuh