SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

29 October 2010

Sape nak hadiah free dari Paris =)

Dalam kesibukan saya menuju ke resepsi terakhir saya kena langsaikan juga hutang saya ni, apabila saya telah di tag oleh LEO (miss u mom to be).Mmmuah

Apa ek yang ada di Paris. Saya ingat lagi detik saya dan parent naik eiffel tower dengan angin yang dingin sehingga telinga rasa nak pekak =p.

Gambar?? maaf ketika itu saya tidak bertudung, dan mungkin seksi meksi. Bahagianya ketika itu bersama keluarga =).

Siapa founder peranduan tag entry ni??...yehuuu. Sila klik gambar di bawah.Namanya Nadia.

EIFFEL TOWER GIVEAWAY

Yang saya tahu, Paris adalah dunia perfume. Masa saya visit sana pun sempat la borong beberapa jenis perfume. Walau harga agak mahal tapi layannn...Agak-agak Nadia nak hadiahkan untuk saya tak?? saya kan pengantin baru. Kalo nadia nak kasi benda lain pun sebesar pelukan ...Saya terima ..ehem..!
Macam takde kena mengena je saya letak gambar di atas ni. Tapi kalo bawa Paris ni balik sini jumpa saya ok gak.. Leh saya tolong teman dia shopping. Apa yang saya mengarut ni?? Ini sume sebab Leo. =)

Kepada 3 orang di bawah..selamat la...

1. Kina
2. Norr
3. Cik Kentang

Saya pilih secara random dikalangan orang yang paling latest bagi komen pada entry2 terbaru saya.


Selesai sudah.... Jangan lupa ye nadia bagi hadiah pada saya yang baru kahwin ni.. plzzzz

3 comments:

K.I.N.A said...

wow..paris..kina ditag di situ..??haha..pudin ajak gak g honeymoon kat paris..memang honeymoon dlm mimpi je kot..haha..insyaAllah kina join..join giveaway paris je la..hehe..

A W E E N N Y E said...

layannnnnn =)

jom sama-sama honeymoon dlm mimpi..mana tau tetiba jadi reliti =)

tney said...

layan jangan tak layannn...(",)
Good luck..