SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

29 October 2010

Paling stress nak jawab?

Saya ada soalang yang paling sukar untuk saya jawab..

Bila nak dapat anak?

Jom kita lawan siapa dapat anak dulu?

Jom lawan anak sapa ramai?

Korang nak tau jawapan tak??

kalo nak bagi nasihat pun, silakan??

Saya taktau nak jawab soalan tu macam mana sebab saya takut untuk melalui situasi semasa "melahirkan anak".

Serius takut untuk rasa sakit

6 comments:

MiEzA said...

bila da kawen mestitu smua soalan wajib kn? sure tension n jwpn selamat adlh xde rezeki lg

Leonora Halim said...

jawapan: insyaAllah... kalau ada rezeki... adalah... :)

p/s: xyah pjg2.. apa yg tuhan nak bagi, bila dan di mana... kita x tau... takmo over excited... kang jadi yg tidak diharap.. huhu....

NoRr said...

aween. cubit skit orang yg sibuk2 tanya tu...baru sgt2 kan kita kawen..inai masih di jari okeh..heheh...hmm, jwp je la spt yg dicadangkan...kita hanya mampu merancang, Allah yg menentukan... ;) tapi tu pun orang tak puas hati kita jwp cemtu..geram ahhh!

Aisya said...

soalan yg wajib bile kite dh kawin...tp tue dh over soalannyer, ckp je kat die insyllh, ade rzeki adelh...tnsionkn kna soalan2 yg byk2 mcm tue..!!!

ederq said...

aween, just nak share. me n hubby mula2 kawen, we all on family planning. memang ramai yang tanya. tapi i tak pernah cakap tak ada rezeki lagi sebab tak nak nanti betul2 lambat sampai rezeki.

o i selalu kata, belum lagi. kalau orang yg rapat baru bagitau planning/honeymoon.

alhamdulillah after stop planning terus lekat. so jgn dengar or layan cakap org yg macam2. relax je. senyum je kalau orang tanya apa2. memang annoying kadang2. hehe

anddd janganlah fikir sakit beranak! haha mak2 kita pun macam tula. hehe.

i pun tak rasa lagi. and kalau boleh tak nak takutkan diri sakit beranak tu. mengandung pun macam2 perubahan dan ketidakselesaaan tapi the feeling is indescribable. harap tuhan permudahkann.

:) all the best!

A W E E N N Y E said...

to all: moga prasaan gusar tu akn bkurangan day by day