SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

07 October 2010

Presenting...we're Getting married soon!





gLupss!!! 11days more to go... sebelum ni tak penah nak letak counting days kat blog... asyik SMS pagi2 kat my BFF "sha".. Tapi sekarang tringin nak letak sebab hari pun semakin hampir.Doakan ye kawan-kawan. =)


Pre wedding dilakukan semasa saya demam...ada juga gambar yang saya macam orang kebingungan je..Kesian kan.! dah la pegi banyak tempat, termasuk shopping mall, kat area hutan-hutan.Kat georgetown cafe, siap nak makan pun tak lalu.

tapi alhamdulillah Pre wedding yang untuk episod pertama ni berhasil.

2 comments:

Miss Maira said...

11 days to go..all the best ween!...

A W E E N N Y E said...

tq dear..dup dap dup dap