SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

08 September 2010

Hadiah untuk mak


Saya bertekad untuk hadiahkan sesuatu untuk mak sebelum saya kahwin. Saya cuba survey apa yang mak inginkan. Jawapan mak adalah ini.. Jeng Jeng Jeng. Tapi saya yang puas survey kepada sedara mara yang pakar..Brand apa yang bagus, apa yang terkini. Sebab kalo saya, saya suka mik tahu handbag, tudung, fashion baju dan kasut yang terkini. Yang lain saya tidak berminat. Tapi untuk kali ini saya jatuh chenta dengan yang ini >>>>

.
.
.
.
.
.
.
.
Semalam selamat sampai. Mak saya asyik senyum sampai ke telinga.
Mak...Ini hadiah untuk mak dan ayah sempena saya bakal mengakhiri zaman bujang tidak lama lagi. Terima kasih d atas segalanya ..apa yang mak, ayah curahkan kepada saya.

So settle one of checklist for my wedding.Suka-suka!!

P/s: selepas raya misi mak dan ayah saya membeli air-cond baru kepada saya sebab dah rosak dari minggu lepas. =(

6 comments:

Q said...

Good for u!!!:) baru beli TV untuk parents, parents dah belikan ekon baru plak kan??itu lah pengobanan ibu bapa..memang tak akan dapat ditandingi..huhuhu

A W E E N N Y E said...

Blom beli...sbb dlm keadaan nak kawin, nak raya....saat2 ni lak nk rosak.spoil btol...lgpn dah 15yrs tp kalo rosak next year kan bagus.huhu..tapi itu lah mak ayah ni, pengobanan yg tiada tolok bandingnya. :(

Sya Sakura said...

that is so sweet!! ur parents mesti rasa sgt terharu, and not to mention sgt bangga dgn awk :)

A W E E N N Y E said...

Alhamdulillah bl niat itu sudah dipenuhi... :)

Nurul Huda Jumri said...

suweeettt!! =)

A W E E N N Y E said...

=)