SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

28 September 2010

Dilema,nafsu,tekanan

Tajuk yang tak boleh blah!!! Tapi itulah hakikat yang sesuai untuk diri sendiri buat masa sekarang.Harini one of kasut bersanding sampai...Comel and sweet.dibuat seperti tempahan yang saya inginkan. Masalahnya, rasa macam nak beli yang lain je. Mungkin dari segi warna, boleh lagi kot untuk saya dapatkan warna yang lebih terang. :)
Misi weken ini, mencari kasut,tudung sebolehnya plain, no beads kat awning for his side.Fitting baju for my side dan collect dress itu dan sume tempahan tudung dan vail,collect the ring,mencari hiasan untuk hantaran(kalo hati bekenan, baru beli-tolong ingat ini!!, jgn gelojoh plzz). Doakan misi saya ni berjaya ye :)

Kegembiraan saya untuk menjayakan misi ini sambil belibur tanpa fikir hal kerja tidak kesampaian sebabnya hari jumaat saya harus melunaskan misi presentation of company profile di @+"; dalam area KL Sentral. Aduhh!!, saya mengalami sindrom sakit perut yang dasyat sejak kemarin sebaik mendapat panggilan untuk meeting tersebut.

Wish me Luck!

5 comments:

ederq said...

all the best aween. sory ya xdpt dtg. hope u a great n smooth wedding. semoga dipermudahkan semuanya. :)

|Liyan| said...

sis, komen ni tak kena dgn tajuk pon sebenarnya.. actually im ur silent reader.. 2 hari lepas memang tensi sebab nak cari MUA... then jumpa ur blog.. sangat membantu... bila call je paksu, sy bgtau dia nak amy yg make up.. dia cakap "ni kawan aween ke??" sy pon mengaku la kawan blogger... eheheh... sis hire amy ke?

A W E E N N Y E said...

Ederq: tima kasih.doa dari jauh pn memadai..jaga ksihatan merandung tu bek2 :)


Liyan: bila kawin? Nnt jmput tau.. Ewah, suka hati je suruh org jemput.. Yup masa tunang dh hire amy tu, nnt akad nikah, berinai n side d umah bakal suami guna dia...utk side sis je guna org len... :) bg alamat, nnt dtg la wedding sis .

|Liyan| said...

insyaAllah.. biler kendurinya?liyan bln 11 raya haji ke4... masa bersanding kenapa tak amek amy? camne, ok make up dia?hehehe.. risau gak.. lau tak nak ja p butik. tapi sebab tak nak rushing kan.. akad nikah hari yg sama dgn kenduri...

A W E E N N Y E said...

Awn knduri 23....dtg la.kalo nak tau pelan, bg je adress..awn hantar kad.
Awn mik sanding sebelah lelaki.sebelah awn saja nak cuba yg lain...
Amy ok,tgk la gmbr tunang awn, dia la yg make up