SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

19 September 2010

Checklist Dress

Dress for my reception (family)

Ayah-Settle
Mak- 15/10/10- Collect
Kakak- Herself
Kakak Ipar-1/10/10
Wafin-1/10/10
Farisya-10/10/10
Farhan- 10/10/10
Abang-10/10/10
Adik-10/10/10

Tok- Kain belum dibeli (aiyakkk!!!)
------------------------------------------------------

Dress for his reception (family)

Ayah-Settle
Mak- 1/10/10- Collect
Kakak- 29/9/10
Kakak Ipar-1/10/10
Wafin-15/10/10
Farisya-belum tempah tapi kain sudah dibeli
Farhan- Settle
Abang-10/10/10
Adik-Settle

Tok- Double Check
---------------------------------------------

*Untuk baju yang diambil pada 1/10/10 perlu dihantar ke tempat beading

Mine

Khatam 10/10/10 Collect
Akad nikah 10/10/10
Dress nak jalan-jalan umah sedara mara 1/10/10
Dress Reception & Vail His Side - October collect
Tudung His Side- Belum beli dan mencari
Dress Reception My side- 30/09/10 insyaallah, Hope so
Tudung, Vail My reception -30/09/10 insyaallah...

His

My Reception-October collect
His - October Collect
Akad nikah- Sudah ada dalam almari dia settle =)


Penat menaip dan memerah memori.....

6 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

ni betul2 track down pergerakan dress semua, hehe, eh selama ni hudy tak tahu gambar sape tau kat atas tu, haha sebab tak tahu cite awn tgk tu, ni baru tahu ;)

A W E E N N Y E said...

hahaha.....CINTA KIRANA!!

dress diorg tu awn yang tlibat...sbb tu tpaksa list down sebelum lebih parah terlupa sume.

sharifuddin N shakina said...

sgt details..good job..i'm b2b too..:)..da follow & link u dear..

A W E E N N Y E said...

Hai...ok, nnt I link u back.nice to meet u :)

Reen Tart Nenas said...

alamak, saye pun kena start edit checklist nie...

A W E E N N Y E said...

cepat...awn ada tgk entry reen tadi.Yes i am cuak, sewel sume ada nih