SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

04 August 2010

inner light purple

psstt..pssttt..psstt

help me...saya dah jalan merata Jalan Tar, Semua house,tesco alor star tiada

inner baju light purple


Tolong bagitau di mana saya boleh dapatkan ia.

7 comments:

mysarah said...

inner kepala or baju ni? hehe.

hari tu beli inner macam2 kaler dekat mydin usj. but im not sure ada tak warna light purple. warna seakan pink ada kot

A W E E N N Y E said...

inner baju size L =)

Sya Sakura said...

jalan TAR takde ek? Dulu sya beli inner kaler light purple kat jalan TAR la.. Tapi ms tu bulan puasa.. heheh..
Haa Ramadhan dh nk dekat.. slalunye bile bulan puasa cm ade pasar malam2 kt jalan TAR, cuba try carik kat pasar tu..

A W E E N N Y E said...

hmm, bln puasa tak g KL..kalo pegi, kirim bole.? Nnt awn byr kan...

A W E E N N Y E said...

Ok.dah jumpa inner :)

si kecil said...

laa..dah jumpa ka?
baru nk bg link..
http://www.facebook.com/album.php?aid=11013&id=111624298885911

A W E E N N Y E said...

Tq dear.tq veru much :)
Btw I will looking at also :)