SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

28 July 2010

SUKA LIHAT CANTIk-CANTIK BELAKA

Saya memang suka dengan orang yang cantik di mata saya..
Suka sangat.
Dulu saya slalu imagine kalo kahwin nak pakai macam ni
Dari kecik saya dok imagine nak pakai macam ni
Ada bunga di sanggul rambut
Tapi segalanya tak kesampaian sebab saya perlu pakai tudung. =(





kak nana: pinjam gambar sebentar.tengok la rantai diamond tu dari habib jewel



Dr harlina: i adore u

10 comments:

mysarah said...

memang comel kalo ada bunga macam tu. u pakai la kat luar tudung dear :DD

A W E E N N Y E said...

tp nak sanggul mcm tu..wua wua wua

ellfazira© said...

boleh je pki bunga kt luar tdg..cucuk kt tmpt sanggul tue..my relative did tht on her w-day..nice n sweet..really..:)

ellfazira© said...

this is her : http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=4913611&id=121775840871&fbid=404364580871

A W E E N N Y E said...

Tq2
Dah lama I usulkan pd designer I....cuma dreaming without tudung.agagaga

Q said...

amik gambar dalam bilik lah...romantik skit..:) ms tu pki gaun seksi pon takper nak bercucuk sanggul bagai...hihihi just an idea..:)

Sya Sakura said...

i adore dr. harlina's dress and simple veil too!
So simple, and yet sangat lah cantikk.. hehe..

Btw, i followed your blog. Hope u dont mind :)

A W E E N N Y E said...

Q:kalo dah gaun seksi bagai,rambut harus dilepaskan dan basah sdikit. =p
Sya: tq..nnt I wat welcome note kt tepi...dr.harlina..everything sweet about her

Leonora Halim said...

aween.. tukar pesen sket pun muleh... instead of fresh flowers dkt rambut... do sulam tampal/ heavy beading dkt veil... :) i'm sure you'll look gorgeous...

A W E E N N Y E said...

leo: ooolalalala