SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

27 July 2010

SIAPA ADA GAMBAR TUNANG yg COMEL???

Salam sume blogger
.
.
Saya ada sesuatu ingin diberikan
.
.
Tapi ia akan dirahsiakan sebagai kejutan
.
.
.
Penyertaan
Terbuka kepada individu yang ada blog, telah bertunang.(next time terbuka kepada categori lain pulak ye!! ) hehe
.
.
Jika anda adalah orang itu dan memiliki gambar tunang bersama encik tunang anda
.
.
.
Sila email kepada saya

aween_nodin@yahoo.com
.
.
.
Saya akan buat pemilihan untuk gambar yang mana paling comel dan gambar yang paling cantik(bukan orang yg paling cantik, OKAY!!) hehe.

harus ada add blog di atas gambar tersebut

tarikh tutup:
11/August/2010


NOTA:
  • gambar anda yang telah di emailkan kepada saya akan disimpan as PNC, kebenaran akan diminta terlebih dahulu jika saya ingin publish d blog saya.
  • kepada individu seperti Cik Yana, Nasyrah dan Hudy (penyertaan ini TERTUTUP buat anda) hehehe...


25 comments:

si kecil said...

nak join!! hahaa...

mysarah said...

eh i tak tunang cmne?? haha

mizz sue said...

EMM.BRAPE GAMBAR YANG BOLEH DIHANTAR?
KLU ADA EDITING BOLEH TAK

sha said...

amboi amboi...
apsal penyertaan tertutup plak?
aku masih di alam pertunangan lg tau.

kay kamal said...

i da anta..yeay yeay!

A W E E N N Y E said...

si kecil: boleh je join, sila2kan...tolong sebar2 kan...

mysarah: tunggu next peraduan..(ye ke??peraduan) agagaga

mizz sue: max 2 keping...masih ada masa utk pilih2 k

cik yana said...

haha..apesal tak bleh pulak..baru nk masuk..teeheee ;p

A W E E N N Y E said...

kay: i tak receive pun?? takpe tunggu nanti i check lagi

A W E E N N Y E said...

cik yana: sbb dikira sedara mara mcm competition dianjuarkan petronas tu =p

si kecil said...

hahaha..max 2? ok..2 dr saya. 2 dr encik tunang. asing2 aa tu..hahaha...tamak!

A W E E N N Y E said...

haha..ok
biar biul mata kami nak pilih

kay kamal said...

da re-send la awak

{f a r a h} said...

Nape xde pic kawin lak?

A W E E N N Y E said...

Hehe.tunggu next comptetion lak.hehe

Adda Shariff said...

nak join! i've sent d email! teheheh..

Cik Belle said...

nak join jugak! haha.. Aween, u've got mail! =))

.:Mrs. Engineer:. said...

ala...time tunang ari tu, tunang x dtg...xbley join... :(

A W E E N N Y E said...

adda & cik belle: i got ur email =)...comel2nya

mrs engineer: alamak!.kena buat competition utk org yg tunang tak hadir.agagaga

Cik Belle said...

tihihihi.. malu pulak.. =))

MiEzA said...

nk join... :-)

A W E E N N Y E said...

Cik belle: takpe awn je yg tgk.kita kan suka2 je
Mieza: bole dear

Cik Belle said...

aween, hahaa.. bagus la u, buat contest-contest ni.. comell! ekslusif tau u, u je blogger yang tgk gambar gedik i tuh.. haha.

tak sabar pulak nak tunggu u annouce the winner! haha..

A W E E N N Y E said...

Hehe.tungguuuuu

Qaseh Qidzizie said...

Hi aween..

saye dah email...
harap2 berjaya... :p

xoxo

A W E E N N Y E said...

dah received...
comel..tunggu k keputusannya