SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

21 July 2010

HIV test


Darah Kami


Jalan ke makmal untuk dicucuk : AUCKK!!!

tengah isi borang


HIV test done on 25/5/2010..Lama gilaa, baru nak update.Tahap sibuk untuk mengupload gambar sebab tu la baru nak update.

Lokasi: Klinik Kerajaan Mergong (Dekat gila dengan tesco)
Harga: Tak ingat
Masa: Hanya dibuka pada pukul 2tghari ke atas untuk HIV test..(kalo pegi sebelah pagi memang tidak akan dilayan =))
Sakit atau tidak: Ntah kenapa sampai kesokkan hari jari berdenyut bila makan nasi kuah kari.Mungkin kuah itu panas dan pedas =)


NOTA: HIV TEST hanya laku 6bulan untuk ke tarikh akad nikah.(tempoh)


#Hospital Bahiyah(hospitak besar) memang dah tiada HIV test

4 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

harga: tak ingat, hihi comel jelah aween ni! lega satu dah settle..

A W E E N N Y E said...

hahaha....u got email from me

si kecil said...

yeay! i'm glad jumpa ur blog aween. walopon jauh di perantauan dapat jugak info dari kampung halaman..ewah ayat!!

A W E E N N Y E said...

Hehe....harap ia bguna utk sume