SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

10 May 2010

New Floor

Preparation for bilik perantin

Carpet lama (15yrs), dibuang.Sedey....

Semasa tukang itu sedang membuat kerja. Saya shoot dari luar bilik. Sebab macam malu je nak ambil gambar diorang. Kesian diorang, berpeluh. Tapi itulah chinese, buat kerja satu hari tak makan, masih relax.


Setelah beberapa jam diorang ambil masa, inilah hasilnya. Approve by SUPER BRAND untuk dua tahun berturut brand ni. Anti anai-anai juga. Ini penting sebab rumah saya dalam sawah so banyak la makhluk-makhluk ini. =). Saya agak CIWI, pantang ada sampah pasti saya bersihkan dulu sebelum tidur.


2 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

yay, new floor, kayu sangat in sekarang, haha, huddy pun suka.. :)

A W E E N N Y E said...

yayaya =)