SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

27 May 2010

Anniversary Couple




Baru cukup setahun dah nak kecoh??? hehe..Btw..tq soo much pada Mr.A. Saya bangun je pagi ini sampai cupcake...rupanya sempena Anniversary...ingat ke si Pembuat kek tu saje je nak bg cake..hehe..Tq soo much my dear.

Ketika saya susah dari tahun 2008
kamu ada dengan saya
kamu tak pernah tinggalkan saya walapun
ketika itu kamu sedang suka perempuan lain.
Kamu sentiasa bagi semangat pada saya
untuk terus berjaya dalam karier dan
bangun semula dalam hidup saya.
Saya terima kerana kita ikhlas dalam persahabatan antara kita berdua
ALLAH s.w.t itu Maha Mengetahui... Rupanya di sebalik keikhlasan kita berkawan,
menyokong antara satu sama lain samada dalam karier atau personal
rupanya DIA wujudkan Perasaan CINTA, KASIH dan SAYANG
diantara kita berdua.
Harini genap kami setahun ada perasaan itu
Terima kasih di atas segalanya.
Pengorbanan kamu akan saya simpan dan ingat sampai bila-bila.
Kerana sekarang KAU adalah KEKASIHKU dan TUNANGANKU
MAY GOD BLESS

Mula-mula kek, balik tadi dari lunch bunga pula tetiba ada d kerusi ofis...tq soo much

NOTA: just sedar silap taip tahun perkenalan... aritu tulis 1998.haha...gile..sebenarnya 2008

2 comments:

hana yoriee said...

bestnye!! jeles i..hihi

A W E E N N Y E said...

ala...nanti hana pun mcm tu