SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

18 April 2010

Pre WEd Photoshoot ke???


Yeeppa..yeepa... Ini adalah hasil semalam setelah saya d bantu oleh staf dan my lovely kakak ipar. Menyediakan bahan-bahannya. Tetapi di shoot oleh My Lil Brother. Sukeee sangat.
Jeng..Jeng..Tetapi bukan Pre Wedd...Surprise!!
Hasilnya akan di publish 5bulan dari sekarang.
Temanya tetiba je jadi 'orang kampung ke 60 an ke'.Saya pun tak sure. Ahaks!! Layaannnn

Cerita disebaliknya:

1) Saya siap pakai kain batik, then ADIK cakap, "bukannya che nak mik 1 badan". Saya wat muka slumber "suka ati la". Padahal, saya tak tahu kenapa saya siap pakai kain batik tu.

2) Mr.A tak tahu saya dan ADIK bakal wat projek ni, dia datang nak tengok bola dengan ADIK tetiba dihulurkan baju ayah untuk ditukar.Apa lagi Tekanan. Dialognya "susahnya nak kawin dengan anak ****, sampai kena wat macam-macam". So terima lah habuannya.

3) Saya dan Mr.A asyik ketawakan adik saya, sebab puas berposing dia still tak capture, asyik dengan HP.

4) ADIK asyik tuntut hadiah sebab dia wat projek ini untuk saya.tertekan sungguh =p. Hadiahnya pun dekat seribu. aduhh..Saya akan lupakan permintaannya.

2 comments:

Hahn said...

projek neh pon akan bakal dilupakan..
aahah

A W E E N N Y E said...

bengong.jgn di lupakan k.?? ala bucuk2