SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

23 March 2010

Perahan otak.. =)

Saya perlu memerah otak untuk menjawab soalan-soalan ini kerana saya d tag oleh http://renda-perancis.blogspot.com
\1) Siapakah diri anda di rumah?

Sekarang hanya saya yang bersama ayah, bonda dan nenek saya. Kalo nak kena bebel pun saya juga. Kalo bonda masak tapi saya tak makan, bonda akan kecil hati (dulu tak, sekarang bila umur meningkat). Dulu bonda kuat nak ke sana sini, tapi sekarang segala kerja dia saya yang ambil alih(tidak termasuk kerja umah) hehe..

2) Siapakah diri anda disamping rakan?
- Teman penawar duka lara. kerana saya suka menceriakan keadaan. Saya juga teman untuk di refer untuk sebarang masalah walaupun kadang-kadang tak tahu dah atau kekeringan idea. =).
Saya sanggup susah untuk menolong rakan-rakan saya. (tetapi ada yang tidak menghargai sampai sanggup tikam saya dari belakang)

3) 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
-Nak kawin
-Nak buat haji dengan bakal suami(since umrah dah 3 kali)
-Nak ke goald coast dan Itali
-Nak rumah yang diberi oleh bakal suami
-Nak katil set english warna putih (since katil kat rumah dah direka khas ikut pilihan bonda =( sedey)

4.Siapakah nama pasangan anda?
- Cokman(nama samaran)

5.Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
- Bertanggungjawab
- Pandai hormat orang tua
- Teman suka-duka saya
- A loving person
-Pandai memujuk saya walaupun yang salah adalah saya (dari zaman bersahabat lagi)

6.Bila tarikh anda couple?
- dua puluh tujuh.lima.dua ribu sembilan

7.Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
- benda itu sangat berbisa d hati =(

8.Lagu tema cinta anda?
- Lucky ("lucky i'm in love with my bestfriend..lalala")

9.Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
- Agar lebih matang

10.Tag 10 rakan anda yang lain

Pilih secara random, dan kita lihat siapa yang kena.. Hihi. Sila buat entry khas yer.

Nurulhuda
elfazira
farahamizah
Liyana
ederq
leonora
Cikgu shalin
norr
liyana sofri
naimfira

9 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

yang pertama, aiyo ntah bila mahu buat, hudy tag dulu kat blog supaya tak lupa.. =)

ellfazira© said...

ai dah buat semalamm...hihi;p

Xora said...

awak, boleh ye saya tinggal pesanan kat post yg ini? berkenaan nombor phone dzulldeclassique tu?

K.ina: 019-2248344
A.Dzull 019-3164663
Butik: 03-87377575

tapi diorang jarang angkat telefon kalau call in. Saya biasanya SMS aje diorang dulu, tapi tu pun kadang2 takde reply. Jadi saya gunakan kaedah meredah! :P Kamu boleh baca teknik meredah ke Butik Dzull dalam blog saya. Kalau ada apa2 soalan, kamu emelkan aje ke diaterimanikahnya@gmail.com

A W E E N N Y E said...

hudy: ok2..nnt jgn lupa..

elfazira: amboi cepatnya...bagus2.

xora: tq, saya dah wat temujanji.cari kt google num phone.btw.tqvm

NoRr said...

Taq me??eheheh...TQ tag ade tak??huhu...nnt i menjawab segala pesoalannya ye~

A W E E N N Y E said...

tq tag sedang dihasilkan.in progress.huhu

Diarihatiku1976 said...

best tag ni..

dialicious said...

Aween-thanx so much for coming!terharu gile k..tp kita x sempat amek gamba kan?huhuhu

A W E E N N Y E said...

sempat la diah =) nnt awn upload