SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

08 February 2010

SAYA AMAT MARAH

SAYA benci sangat.tadi saya kuar buat keja macam biasa...tapi bila kat traffic lite.elok je trun saya ke kanan(saya antara keta ke empat) bergerak ke kanan.ada satu keta arah depan ni ntah dari mana meluncur laju nak langgar saya...saya MARAAAAHHHHHHH hingga sekarang.hati saya sangat sakit.kalo jadi apa pada saya, kereta saya?????? mau terpusing d tengah-tengah traffic lite tadi. saya benci kamu...kereta wira wana biru.saya akan ingat kamu.lepastu tahu pun malu, ramai tengok n sedar salah dia slumber je dia belok arah lain.padahal tadi nak terus je meluncur arah saya.ok FINEEEE!!!!!!!

buat pertama kali saya terpaksa break macam drift....begegar jugakla.. bangang jeeeeeeee
.

SAYA MEMANG MARAHHHHH



P/s : ada wedding 13/2/2010 dan 15/2/2010.harus attend

6 comments:

smHafiz said...

Betul2 Marah nie, rileks....
biasala darah manis...........

A W E E N N Y E said...

x nak... nak juga marah =p

white dress said...

aween gak ker..rs nama kita mcm sama je.. hehe..

i link u!

A W E E N N Y E said...

white dress a.k.a aween
=) ye ke?
tq..
i will link u back

Leonora Halim said...

marah marah.. kalo saya.. saya akan marah jugak..
*iyah iyah iyah* <-- kunun2 tgh belasah depa

A W E E N N Y E said...

leonora: hehehe...