SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

09 February 2010

COMEY

tetiba teringat last week ...cumil sangat.my MUA yang dah d booked tu, text me " dah tempah ke dress kahwin"... bagusla, mengambil berat saya yg dah memang berat... =) . lagi cumil bila tetiba petang tu, saya rasa nak ngadu perasaan saya time tu...padahal saya dan MUA tu memang tak penah jumpa (just email, sms, call)..booking pun just masukkan deposit dlm akaun...heeee..dan dia pun cakap "jgn rs macam tu, Kita sama-sama doa k?". so sweet. hope we can meet coming April or July @ KL for details discussion.

4 comments:

hana yoriee said...

so sweet of ur MUA..hana pun br jer booked MUA..hihi

Cikgu Shalin said...

dear!shalin dah move to new blog tau!
nanti link kan blog shalin yang baru nie yer
thanks

dialicious said...

wow..whos ur MUA?share la sikit info about her/him.hehe

A W E E N N Y E said...

hana: iye dah booked? so tak pyh fk dah satu bab...let's celebrate =)

shalin: already link u back..tq

diah: stil early la dear...nnt k huhu