SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

28 January 2010

MUA Booked!!!

Make up Artist booked. 1 week saya pening kepala fikir. Tapi finally saya putuskan nak hire dua orang untuk menconteng dan melukis atas muka saya ni.ngeee.

My mom tanya, ok ke tu nak booking awal-awal?? Saya pujuk my mom, sebab takut kedua-duanya disambar orang.NGEEE. so My mom Say YESS.yuhuuu.

Malas la nak cari-cari. Lagipun takut yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran.

MAY GOD BLESS.

4 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

aween, siapa MUA nya? 2 org lagi.. excitednye kan.. hehe.. huddy amik ayang kamell untuk sanding, antara MUA yg masih affordable.. tu pun pejam mata bayar, harap2 oklah..

aah better book awal2 mcm aween buat, bila dah tau date dah boleh book vendor yg kita nak..sekarang ni mcm semua org nak kawin so mcm competition jugak kan.. nanti melepas sedih je..

tapi huddy masa book ayang pun huddy tak survey sangat, agak2 rasa harga ok terus book, cuma kriteria boleh pakaikan sampin and mekap lawa2.. lagipun huddy bukan jenis mekap sangat, so simple should be enough.. :)

A W E E N N Y E said...

siapa orgnya??tungguuu....... :)
takdelah, saja mls nk ckp sgt sbb masih jauh.
Insyaallah nnt bila dah dekat date, akan d beritahu.
tu la, bkn apa si polan tu pun takut org lain booking kan.lagipun dia nak booking flight ticket sume..tu yg pejam mata booking si polan-si polan tu cepat2.
hudy kan jarang make up, nak la tgk hudy jd mcm mn nnt kawin? ngeee

ederq said...

wow weee beshnyaaa. xsbrr. hihi all the best for the prep aween!

A W E E N N Y E said...

tq sis..
takut-takut =)