SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

31 January 2010

Checklist for JANUARI 2010

Rasa macam lawak..saya tengah fikir, sampai bila asyik nak fikir setiap kputusan yang saya buat betol atau tak. Sampai kekadang, sambil buat keja darah gemuruh pun datang. DUp dap, dup dap. Saya fikir btol ke tindakan saya hire orang itu, orang ini untuk hari saya nanti. adoi, adoi.

Apa yang saya boleh simpulkan di bawah ini senarai paling latest tentang keputusan yang sudah dibuat.
  • photographer
  • jurumakeup
  • pembuat kad kahwin(design sudah tetap tapi akan di confirm pd bulan 7)
  • door gift (ada 3 tmpat yang saya perlu pergi, cuma yang satu tempat ni masih fikir yang mana satu harus dipilih...yayaya, feninnn)
  • kain lace & design sudah dipilih n dipersetujui oleh my mom(coming april my designer akan jumpa***** for confirmation) masa ni ada cerita..-jadi model sebentar.saya telah mencuba 5 helai baju pengantin. uhu uhu... sebab nak tengok yang mana sesuai dengan tubuh badan saya yang agak ehem ehem.. =). Baju EN.Tunang masih difikirkan. hmmm
  • bentuk pelamin
  • wedding planner
  • theme wedding( his side je masih confuse dan blank.heheeeee)
Banyak lagi kan tak settle?????? takutnya...

Apapun, segalanya masih lambat.masih ada masa untuk buat itu ini. Sementara masih sihat Saya perlu buat benda-benda d atas awal sebab saya perlu fokus pada kerja saya. Ada masa nanti, kalo selalu perlu outstation or sibuk.segalanya harus diketepikan.

MAY GOD BLESS

9 comments:

hana yoriee said...

wow..cepatnye awak nye persiapan..hehe..saya masih lg dlm proses nk pilih2 vendor..huhu..

A W E E N N Y E said...

:)
kebetulan masa tunang tu saya memang dah jumpa vendor yg suka, dan memang piihan bonda utk salah satu vendor sbb dari abg n kakak sume vendor yg 1 tu terlibat..hope ok nnt. ngee

.:ANN512:. said...

good luck for ur preps dear!~ :)

A W E E N N Y E said...

tq...
tp u dah byk gilee prepare.good luck too... =)

NoRr said...

AWEEN~ u buat baju dgn COSRY ye?? waaaa mahal tak?? i suka sgt dia punya design

A W E E N N Y E said...

norr.give ur email.i will email for u.sory aritu terdelete sbb inbox full

NoRr said...

lahhh...ye ke..hihih..norr.naa83@gmail.com

A W E E N N Y E said...

naa83@gmail.com or norr.naa83@gmail.com??? hee
awn email ke norr.naa83@gmail.com..
hehe

NoRr said...

tepat sekali email yg dihantar..TQ~