SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

23 January 2010

Class Menari & Al-Quran

Yeah, untuk menghilangkan boring saya(amboi macam mana saya leh boring sebab keja belambak d ofis). Tukar-tukar sebenarnya macam n...> untuk mengisi masa saya, saya akan sambung kembali kelas tarian saya nex week. Nampaknya kena pegi cari kasut baru la. Kasut Lama habis punah sebab banyak bermain lumpur aritu. ngeee. Sebab saya dah riso keadaan badan saya dan hobi saya(yg suka sangat makan nasi), ermmm bahaya tu. Cian, KAK EFA selalu tanya bila saya nak sambung. Saya nak cuba la pegi balik. Saya akan luangkan masa pada hari yang ditetapkan tu. Maklumla dah gian. ASyik MEnari dengan anak sedara d umah, Tak puas. hehe

Then, sempena dengan Majlis khatam Quran naannnnnnnnti. :) SO saya akan start Class Mengaji Nex week Juga. INsyaallah on saturday. Best sebab mula Kembali blaja dan baca dari muqaddam. Comey, teringat dulu-dulu p mengaji naik basikal atau jalan kaki.

* macam mana kalo bz nanti, mesti tepaksa ponteng class ni sume. huhu. Takpela, saya perlu tabah =p

2 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

yay, aween khatam quran juga, huddy pun nak start baca surah2 sume.. selama ni baca pun tatau la betul ke tak semua tajwid kan, nanti tak pasal2 ustaz asik tegur, maluuu.. org dah la ramai.. hehe..

A W E E N N Y E said...

hehe. di kedah khatam quran tu wajib la acaranya. pendapat awn la.sbb mak awn yg kata. =)
tapi selalunya takdela org nak tegur time tu sbb ramai2 baca.jgn riso k.
tp xtau la kat Kl mcm mn