SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

20 December 2009

STORM WARRIORS

Storm Warriors

Director: Oxide Pang, Danny Pang
Cast: Aaron Kwok, Ekin Cheng, Nicholas Tse, Simon Yam, Charlene Choi
‎1hr 52min‎‎ - Action/Adventure/Fantasy‎‎ - Chinese‎

hari ini MR.Tunang ada game bola...dan saya kerjaan seperti biasa dan pergi kenduri ex-schoolmate, FIKRI.kawin dengan anak mami penang....
berbalik psl MR.Tunang dia dengan game bola bersama-sama belia daerah..lawan punya lawan sampai 4 game dari pagi...tetiba pukul 6.30 dia muncul buat kejutan(selaluuuuuu mcm tu) ckp movie pukul 7 d alor star mall...padahal masa tu mood saya hanya untuk online, mandi n melayan nenek yang baru sampai dari jitra.
so saya telah siap dengan kadar yang begitu cepat...macam biasa bw alat make-up sume ke dalam keta...
sampai alor star mall pukul 7 tepat...lari kabut gila beli tiket..sepatutnya tak jauh sangat dengan rumah tapi keta gila bapak banyak sebab banyak kenduri...jalan kampung d rumah pun boleh jam...gilerrr hebat..

pasal movie adalah amat best...gerak lawan..cuma ending dia tak berapa ketahuan sangat sebab bagi saya hero cita tu tak settlekan misi yang sebenar..sape yang blom tengok, bleh je layannnn.

P/S: jangan tonton MY SPY...rugi wookkkkkk

2 comments:

Anonymous said...

Sapa yg ajak tonton.???aween kan??tu la mr tunang kata xbest,tu la xpercayai ckap mr tunang.hahahaha.sapa yg rugi???

A W E E N N Y E said...

ngeee