SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

20 December 2009

HoneyMoon





Okey..Confirm...My dad dah bagi peluang untuk saya dan Mr.tuNang memilih lokasinya....dan ayah sudah confirm booking tempatnya..happy..happy..sayang ayah.

CUma saya happy kalo honeymoon nanti bonda, ayahanda, kakak, abg h, adik n bakal ibu mertua pun ikut... :) Ikut saje ye..bilik kena asing-asing...kuikuikui

Yang lawaknya, kursus kawin pun tak pergi lagi..Saya dan En.Tunang rancang bulan 2 baru nak fikir sume tu sebab skrang terlalu sibuk..malas nak beratkan kepala fikir sume ni lagi.


2 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

bestkan nak honeymooh, huddy pun dah siap2 beli ticket masa promo air asia, atleast dapat save kat ticket..

hehe, g kursus kawin dulu.. g awal2 pun okay, atleast nanti dah sng, serious kalau makin tangguh makin malas.. :)

A W E E N N Y E said...

yg penting booking pakej...date awn tak bgtau lagi kat diorg.hehe
tu la...nak wat mcm mn bz ni dr bulan n sepanjang bulan 1.