SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

01 October 2011

Lantern dan rompak

Hai semua...akhir-akhir ni banyak dapat email, tanya pasal lantern. Maaf sume sebab lantern telah dijual dan ada dalam 5 keping sahaja sahaja yang saya guna untuk hias butik =)

Last week saya dirompak, cermin kereta di pecah. Memang menakutkan sebab masa tu saya keluar sume perempuan. Habis netbook dan duit cousin dibedal. Saya hanya kehilangan cermin kereta. Wuarghh kejam, melayang duit saya sebab beli cermin baru dan tinted.

Saat-saat macam ni la dugaan bertimpa-timpa. Memang sekarang Kedah juga sudah bahaya. Nak cerita detail PM saya, takut saya nak cerita kat sini.

Kawan-kawan kat sini, just nak inform, butik saya yang diusahakan bersama, suami dan cousin akan tutup sementara bulan 10.2011 dan akan beroperasi di tempat baru pada November 2011 nanti.

Check follower hampir 100 ni..

Ada yang istimewa untuk yang ke 100 ni?

Saja suka-suka =)

Have a nice day

jom gelak tergolek-golek bila tengok link ini



2 comments:

Cik Syeeda Sobbihi said...

aween.. kne rompak kat na?? aloq staq ka?? takutnyaa...

Darling Aween said...

kena rompak lepas blik dari stadium masa event hari penternak tu..time mkn kt jln langgar.wuaaaaaaaaa