SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

03 August 2011

Rezeki yang terindah bila?




Hai semua? macam mana puasa korang? saya masih belum puasa.....semalam lunch KFC, harini lunch nasi berlauk..Habis?? bila masa nak kurus mcm ni. Pakai baju pun nampak peruk..kalo mengandung ok la jugak. hehe
Seronok la tengok kawan-kawan pregnant. Saya bila masanya??? suatu masa kena fokus juga ni untuk pregnant. Bukan apa, kerja macam saya yang segalanya
tak menentu. Barang pun berat kadang-kadang kena angkat, risiko nak pregnant tu agak susah doktor cakap. Since berat saya semakin bertambah juga buat risiko susah juga.

Aishh, ada je yg badan besar pada saya tapi boleh je pregnant. Tapi mungkin Allah s.w.t tahu saya kurang bersedia untuk tahun ni.



Ni adrian, saya berkenalan dengan dia dalam Fb yang banyak.UPss sebenarnya mommy dia senior Kolej saya dulu. hehe

credit kak farah


Tapi ya Allah hai...sukanya saya pada anak sis ederq ni. Comel macam mana ntah..

credit to sis ederq


Boleh dikatakan hari-hari saya macam wajib buka dan tengok gambar budak berdua ni dulu, baru rasa semangat nak buat kerja.

P/S: maaf ye ambil gambar anak-anak u all ni =)

I LIKE

Semoga ada rezeki itu untuk aku.AMIN



6 comments:

NoRr said...

aween dun wori, ur time will soon come...mintak dengan Allah, Dia pasti bagi. jangan jemu meminta kepadaNya ya! ;)sometimes kita tak sedar rezeki Allah datang dalm bentuk yg berbeza2 kan~ inyaAllah, my doa is always with u and anybody hoping for baby...Amin.

cik yana said...

tu la aween..yana pun sedey tgk org lain yg kawen sama tarikh da preggy.. :( tp mungkin blm smpai rezeki kita kan?

Jan@Afzan said...

dear aween..

nasib kita sama, belum lagi diberikan rezeki. lalu kat blog Ann tadi, singgah kat aween lak..hehe. although kita tak kenal, tpi sama2 kita berdoa..Tuhan memberi rezeki apabila Dia tahu bila kita dah bersedia (positive thinking nih)

btw, Jan pun tak posa semalam first day..huhu.

Caiyok aween!

-Jan-

syazana said...

Allah lebih mengetahui.Lambat atau cepat dia akan beri,cuma mungkin perancangan dia maha hebat.Maka dia ada perancangan yang lebih baik untuk kamu.Good luck dear...May Allah bless you :)

ederq said...

haha! kalau mcm tu nanti kak edeq upload byk2 gmbr eisya ye. hihi. aween,. betol ckp kwn2 aween ni. god knows better. insya allah ada la tu soon. cuma kite kena usaha, DOA n tawakal dekat tuhan. anak aween pon sure cuteeee mcm aween! :)

Darling Aween said...

norr: mmg btol ckp u norr... kdg2 org yang tak brp nak harap dapat pula.ONLY GOD knows. tq for ur wish

yana: good luck utk kita =)

jan: hai nice to meet you. padahal mlm pertama nk pose tu bkn men masak lauk kegemaran, last2 sudah siap masak baru tau yg x leh nak posa. semoga DIA mendengar doa kita.AMIN

sya: harap begitu, awn besyukur dgn rezeki yg ada..harap lps ni boleh dukung anak sendiri

tq for all wishes =)