SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

16 January 2011

Montage our Reception

Resepsi Siang dan Malam Sebelah Perempuan
231010

Video shoot and edited by: www.pencerita.net

SELAMAT MENONTON


video

4 comments:

NoRr said...

caya ahhh! best~

A W E E N N Y E said...

tapi macam agak kabut. En Azrul kata sebab resepsi penuh keceriaan dan acara juga ceria..dia tak boleh nak trima lagu permintaan awn yg agak slow...
bajet nak lagu slow n romantik...
tp dia cakap full video dia try letak lagu romantik.. hehe(-_*)

BAIZURA NATASHA said...

aween~ baru tejumpa video u ne.. serious meriah gila.. bes sgt tgk wedding u ne

Darling Aween said...

dah lama, badan pn dah berubah seginya..

=)

u pn all the best nanti..jgn fikir orang, fikir apa yg kita ikhlas nak dan impikan.jgn buat sstu yg membebankan dan mmubat kita tetekan