SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

05 December 2010

Our Banner

Nak cerita pasal banner pula. Instead of letak banner nak masuk ke rumah di jalan utama, saya sediakan 2 banner yang berasingan untuk dua kegunaan. Di bawah ni, banner untuk letak kat gate rumah. Pantun tu saya yang cari. Puas mencari, akhirnya jumpa.


Di bawah ni banner untuk letak di pentas as background. tapi abaikan banner yang cenderawasih tu, itu banner geng muzik tu yang letakkan =)


2 comments:

Leonora Halim said...

rajin Aween carik pantun... leo punya, siap pesan jgn ada apa perkataan lebih2.. kami nak gambar kami jek.. hahaha....

A W E E N N Y E said...

haha..everything gambar kami berdua saja sampai bilik pengantin..akan d update kemudian. sampai family members cakap "amboi ada gambar diorang je sume".

so ini satu-satunya banner yg ada wording konon dari parents =)