SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

15 December 2010

KHUNTORIA

saya sekarang adalah Die hard Fan reality show WE GOT MARRIED. Rancangan ini sengaja menemukan dua orang artis remaja terkenal dari Korea iaitu Khun dan Victoria untuk menjalani kehidupan konon-konon sebagai sepasang suami isteri. Maka lahirlah nama gabungan mereka iaitu KHUNTORIA. Sweet sangat.!! Rancangan ini sudah ada dua couple yang terdahulu dan episod cinta mereka juga sedang ditayangkan. tapi saya paling suka dengan pasangan ini. Sudah ada 13 episod dalam simpanan. =)

Couple yang kedua dengar gosip dan bercinta betul setelah menjalani pengambaran rancangan ini.hehe. Best

Hubby stress sebab sebelum tido saya asyik tengok je siri yang ada pada saya berkali-kali dan search kat internet.

Sebelum mula kerja pun saya tengok (tapi harap hubby tak baca entry ni =p)

10 comments:

cik yana said...

tengah google pasal khuntoria..mcm best la! ;p

A W E E N N Y E said...

yehuu..best gilla.Angau nih tahap cipan kat KHUN.wkakaka

Q said...

I like Yongseo couple more!!dier hard fan SNSD!

A W E E N N Y E said...

hehe... =)

wish ada DVD. =(

Hahn said...

DVD.. apa tu??
ada lg ka??
bukan dah luput??
paling kurang Blu-ray..
ahahhaha...
:D
men data sudah..
Hardisk.. :D

A W E E N N Y E said...

Ya la..balik 25 nnt tgk tv guna spek mata na...hahaha

Leonora Halim said...

owh ya ke... saya skrg giler tgk topchef, ironchef, masterchef and sume yg ada chef2 lah... ahahahha... *nmpk sgt suka makan kan*

A W E E N N Y E said...

wahhhhhh..!

takpa lama-lama masak la macam diorang, mesti best! =)

Liyka said...

sy pun sgt gilakan khuntoria . smpai tak tidur malam pun sanggup . sgala psl f(X) and 2pm sy carik .. akibatnye lappy sy penuh psl khuntoria je . skrg pun dah ep 30. teruskan myokong khuntoria ye kak :)

A W E E N N Y E said...

oh my God....hhehe..sama la kita.tp sedih sbb dah lama...takde episod baru...maybe takde kat google...the latest episod yg diorang pegi thailand..itu je yg sis ada...