SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

05 November 2010

Our Event

19102010- Malam berinai (2persalinan) tradisional dan english style

20102010- Pagi khatam Quran dan lepas Zuhur, akad nikah di rumah

23102010- Resepsi siang untuk orang ramai
Resepsi malam untuk kawan2 dan ghazal parti untuk orang kampung hingga 1pagi

31102010- Resepsi sebelah pihak lelaki

Setelah selesai 6event kami berehat sepuasnya kerana keletihan...dan sekarang rumah saya terlibat dalam banjir besar.mujur segalanya pasal wedding sudah lepas.syukur alhamdulillah

3 comments:

Q said...

Aween, sorry for the banjir..huhu I hope thn depan bulan 11 tak jadi gini ler..U buat resepsi siang and mlm yer??mcm menarik..sebab I ada konflik sekarang..huuhuhu tapi bila tengok aween ade buar respsi siang dan mlm nak tnya jugak pendapat, susah tak nak manage??tetamu tu aween kira macam mana?

A W E E N N Y E said...

Dear bagi email.

Q said...

qyla86@gmail.com thanks a lot!!!^___^