SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

21 August 2010

Sori

Saya ada janji dua benda dengan u olls sume, itupun kalo anda perasan la. Pertamanya, saya nak reveal hadiah apa yg saya nak beri pada pemenang contest yg saya buat. Tapi saya kalut sangat, so tengok je la kat blog Elyina.Sori sangat.

Kedua, saya nak umumkan sesuatu pada Jumaat yang lepas. Tapi tak boleh lagi pula...So soon je la saya umumkan.

YA ALLAH s.w.t tolong la berikan aku semangat dan kekuatan utntuk buat preparation for wedding. =)

4 comments:

mysarah said...

chaiyok, chaiyok! ;)

A W E E N N Y E said...

huhu.tq

elyina said...

jangan malas2.nanti tak sempurna majlis kamu ;)

p/s:nak tau gak ape yang u nak announce tu..huhu

A W E E N N Y E said...

puasa.letih la =p

tungguuuuuuuuuu