SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

03 August 2010

huda hudy






Baru ni, tanggal 1 August 2010 saya telah menghadirkan diri ke wedding classmate saya. Blogger maybe kenal dia as huda. Tapi kami panggil hudy.
Seronok la jumpa ex classmate time blaja dan one of blogger: hana yoriee.
Hudy cakap ramai yang pergi pagi tu, tapi saya pun sampai lebih kurang pukul 2 ke pukul 3 macam tu.
Maaf la gambar dengan huda tak berapa jelas, sebab camera saya setting tidak diubah. Terlupa.
Bila saya dapat pic dari my frenz, i will update ok?
Jom layan gambar saya (hahaha!bukannya gambar huda)


Ini la hana yoriee yang saya jumpa...

4 comments:

hana yoriee said...

hehe..ada pic hana disitu..tak sangka leh jmp aween kat kenduri huda..=) seronok! nnt leh jmp lagi..

A W E E N N Y E said...

okeh!..nnt jmpa lagi

Nurulhuda|Adlie said...

tq aween, reen & fazrul (sorang lg tu sape) hehe..

A W E E N N Y E said...

lagi sorang tu bf reen...
tunang awn takde dlm pic sbb dia tgh mkn dgn famli dia d meja..hehe