SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

01 July 2010

MUA di Kedah #1

Entry special untuk Si Kecil (bila leh awn nak tau nama sebenar ni ??) =) hehe.
Hasil siasatan untuk make up yang tidak merekah di muka dan tahan lama. Yang awn jumpa finally, adalah AMY di ButiK Syam Syai's.
Ni Num 0164156446 (Paksu)
Call Paksu ni then cakap nak make up AMY. Hehe.Siap bagitau cara cakap tu.ngeee
Butik ni takde signboard. Di Taman Puyu, Jalan Suka Menanti.
Kedai Dibuka pada pukul 12tgh dan ditutp pada hari selasa.
AMY ni make up artis Di KL. Tetapi kalo ada job kat Paksu ni, dia akan balik.
Pada yang dok jauh tu, Leh je call minta dia MMS contoh gambar ke apa ke...Leh je.Sebab sorang kawan awn keja di Sarawak, Haritu Paksu siap mms baju, mms pelamin.
If nanti ada lagi MUA lain akan di update.

Nanti saya akan update lagi tentang hal lain. Saya nak ke KL japg.
JUMPA LAGI

5 comments:

si kecil said...

hahaha... i lebiu more aween!!!
yeay yeay! nanti blk raya bleh p jumpa..

Aisya said...

wah,butik kita sm..patot mcm pnh tgk je pic awk..paksu amin tnjukkn pd sy...:-)

A W E E N N Y E said...

ye ke??

hehe...what a small world!

Aisya said...

ye, sy wdding pn amek dkt situ juga....:-)

A W E E N N Y E said...

awn ambil campur2..sana sikit sini sket.... =)