SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

26 June 2010

Hari Yg Penat

Dear all my lovely.....

Hari ini penat sangat. Sebelum mata tertutup sambil family members yang lain tengok bola, I nak cerita progress dan aktiviti yang jadi hari ini.
Pagi pukul 7, kena prepare barang2 untuk buka booth.
Pukul 9 susun barang di booth.
Pukul 10 hantar barang yang orang order di kantin sekolah.
Pukul 11 balik ambil kak, her husband, anak saudara dan MR.A terus ke Jakel. (urghhh, tak banyak pilihan macam di KL). Bag kertas dia je cantik dari Kl.hehehe. Then, kami ke tempat lain. Pukul 2.30 settle beli kain then pegi tempah untuk baju melayu adik, abang. Baju kakak dan pengapit perempuan.
Pukul 5 makan MCD sambil tunggu designer. We meet Kat Gulatis again. Salesgirl tu siap cakap "datang 2x ye".since, before tu dah pegi dengan kakak sume. HUARGHHHH. Pilih warna sume dan kain, settle my parts. Cuma baju untuk part MR.A tak settle. Ciannya!! Tomorrow ukur lagi badan setelah masing2 membesar. :)
Dan nak bincang lagi banyak benda.
SUDAH SMPAI Disini, dakwat hampir habis. Undur diri dulu. Nak tidurrrr
May God Bless.

4 comments:

Leonora Halim said...

saya penat jugak! sbb tgk bola smlm.... ahahhah....

A W E E N N Y E said...

Aiseh!!
Dear, best x dh msuk alam wifey ni. Penat x?

Leonora Halim said...

aween... as a wife, leo rasa sgt bahagia.. tapi tipu kalo i kata tak penat... :) tapi penat yg sgt berbaloi.... bangun awal pagi, buat bfast... balik keje penat, masak sume... sume ada tujuan dan semua berbaloi.. :) something very best to look forward to... all the best to you!!

p/s: my fvret part, tido mlm sejuk ada heater kat sebelah... ahhaha.... takyah tarik selimut dah...

A W E E N N Y E said...

wah..soo sweeettttttttt
i can't wait too!!! GEDIX MODE.