SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

22 December 2009

Critera Hari INi

Dear All...

hari Ini date kursus kahwin adalah confirm .. saya n MR.tunang dah register td...date for kursus ni 6 & 7 FeB 2010. For 2days...kepada sesiapa yang penah hadiri, nak tanya sket..boring x time kursus tu? Pesanan yang diterima masa register td..perlu dipakai on that day adalah baju kurung. Kenapa tak boleh pakai seluar...can I? Mr.Tunang sungguh suka..sebab dia sangat suka bila saya pakai baju kurung..tapi saya adalah sangat tidak suka...waduh..waduhhhhh

ZALINY ENTERPRISE

KURSUS PRA
PERKAHWINAN
TEL: 04-7348663

TIME: 8.30pagi - 5petang


4 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

bulan 2 dah register? cepatnya, hehe.. oklah attend kursus kawin, hudy dulu pegi wani pesona, yang jadi tempat kursus kawin cari menantu, tapi tempat dia taklah best sangat pun, facilities la, dari segi speaker mmg okay..

cuma badan letih skit, sebab takde meja, kerusi je, tapi pengisian dia layan la jugak, ada part serious ada part yang happy2, lawak2, anyway enjoy je sambil2 ambil ilmu ape yang patut.. :)

A W E E N N Y E said...

register awal...takut penuh.tempat tu slalu ramai org.
tu pun takut date tu awn yg tetiba da kja. :)

ok.hope so cuba layan

BuTtErFlyInFraMe said...

mak ai...cepat eh register...

sy dulu pun g kat zaliny, and the speaker tu ok lah, tadelah boring sgt, but a few slot adalah yg mcm ngantuk, and speaker mcm syok sndiri..tapi overall, puas hati la..

A W E E N N Y E said...

hah???! mcm ngantuk?? wua takutnya..awn paling x suka dgr speech yg tpaksa pujuk mata ni.
bekorban la utk 2 hari je kan..