SHOPPING SINI ..JOM

Love Journey

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

06 November 2009

CUCI the MUSICAL

if i in KL now pasti layaan TEater ni....sedih adik, sis, sha sume g layaann cita ni...mungkin boleh minta EN hans issac buat teater ni d KEDAH..ok ke??? :)
boring2... dah la movie tertentu je ada show d sini...dulu ms study d Kl sume movie leh layan...bl dah blk sini mmg jarang tgk movie smpai asyik terlepas je new show kat cinema...
afta sume settle, end of noV hope i can go for KARAOK n movie @ alor star mall.
LAYAANN

4 comments:

Hahn said...

kat alamanda la.. tgk movie+karaok!! bwak aku jom!

A W E E N N Y E said...

byk la...aku d alam maya ..haha

Hafiz said...

Klau cuci the musical ada Kat KEdah rasa nya , Kamu and the gang jer la yg tonton, org kat sana mesti complain harga tiket, Kalau kat KL normal..... heheheheh

A W E E N N Y E said...

ala poyo la u ni..harga paggung d sini x semahal istana budaya